Despre noi

Bine ati venit !

Daca ati ajuns pe site-ul nostru  inseamna ca:

a)      Adorati soriceii doar in desenele animate

b)      Aveti o bucatarie invadata de gandaci

c)      Detineti un depozit de cereale sau alte alimente si nu aveti nevoie de “chiriasi” distrugatori.

d)      Doriti sa plecati intr-un camping cu familia si anticipati ca tantarii vor fi o problema.

e)      Sunteti ingrozita de animalele violente sau intrati frecvent in contact cu acestea.

f)       Doriti sa stati vara pe terasa si sa cititi o carte sau sa savurati o cafea iar insectele va rapesc aceasta placere.

g)      Doriti ca locuinta dvs sa straluceasca de curatenie.

h)      Aveti o afacere in agricultura.

Suntem pest-x-repel.ro, o echipa tanara, dinamica si dornica de a contribui, prin calitatea serviciilor noastre, la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic si implicit, la dezvoltarea acestuia.

pest-x-repel.ro comercializeaza produse impotriva daunatorilor precum : soareci, gandaci de bucatarie, tantari, muste, acarieni, paianjeni, plosnite, reptile etc.

Am hotarat sa oferim sansa de a beneficia de serviciile unui magazin online unei game mai largi de persoane, practicand preturi accesibile si pastrand totodata cel mai bun raport calitate/pret. Produsele sunt importate din Germania, Olanda, Cehia, Spania, Taiwan si China. Suntem unici importatori in Romania a produselor Radarcan din Spania, companie care produce doar produse antidaunatori din gama profesionala.

Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi. Acesta fiind si principalul motiv pentru care am reusit de-a lungul timpului sa ne autoperfectionam, bazandu-ne pe opiniile clientilor. Astfel din toata gama de produse antidaunatori existenta pe piata, noi va comercializam doar produsele care au satisfacut cerintele clientilor in trecut. Nu va oferim spre vanzare produse netestate sau produse al caror randament a fost vreodata pus la indoiala.

Daunatorii pot provoca boli grave in randul oamenilor sau al animalelor de companie precum si distrugerea caminului dumneavoastra. Ne bucuram ca ne-ati ales ca parteneri in combaterea parazitilor.

De ce ati dori sa deveniti clientul nostru?

1)      Pastram intotdeauna cel mai bun raport calitate/pret.

2)      Indeplinirea cerintelor clientului este obiectivul nostru.

3)      Comercializam doar produse testate si care au satisfacut de-a lungul timpului pretentiile clientului.

4)      Oferim o gama variata de produse astfel incat clientul nostru gaseste intotdeauna produsele potrivite pentru indepartarea daunatorilor.

5)      Fiecarui produs ii este atribuita o descriere (termeni tehnici, mod de utilizare, etc) astfel ca puteti alege intocmai produsul dorit.

6)      Oferim clientilor posibilitatea de returnare a produselor in termen de 10 zile tocmai pentru ca noi cunoastem calitatea produselor noastre si suntem siguri ca veti fi multumit de ele.

7)      Pentru ca interesul nostru este dezvoltarea continua iar parerea dvs conteaza pentru noi.

8)      Pentru ca respectam timpul si banii clientilor nostrii.

 

Vom lucra in continuare la cresterea imaginii site-ului dar si a numarului si diversitatii produselor tocmai pentru a va surprinde pozitiv, pentru a va mentine viu interesul si pentru a va facilita navigarea pe site-ul nostru.

Asteptam cu interes sugestiile dumneavoastra despre ceea ce am realizat pana acum si ce v-ati dori, ca si client, sa vedeti in viitor pe site-ul pest-x-repel.ro, alte servicii de care ati dori sa dispuneti.

Website-ul pest-x-repel.ro este proprietatea firmei S.C. AGAN TRUST S.R.L. cu sediul in judetul Giurgiu, sat Mosteni, comuna Ulmi, nr. 55.

RO 23231551 | J52/82/2008 | BCR GHENCEA | RO67RNCB0068097934210001