Termeni si conditii

Termenii si condițiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre  S.C. AGAN TRUST SRL, prin intermediul magazinului online www.pest-x-repel.ro catre cumparator.

 1.Generalitati

pest-x-repel.ro este un magazin online de prezentare a ofertei de aparate cu ultrasunete si unde electromagnetice antidaunatori, aparate cu sunete preinregistrate antipasari, aparate cu vibratii artificiale contra cartitelor si alte solutii impotriva daunatorilor (insecticide, pesticide etc.).

pest-x-repel.ro apartine firmei S.C. AGAN TRUST SRL cu sediul in com. Ulmi, sat Mosteni, nr.55, jud. Giurgiu, avand urmatoarele date de identificare: Cod fiscal:RO23231551, Reg.Com J52/82/2008.

Acest site va ofera posibilitatea de a efectua o comanda online prin intermediul sistemului de cos de cumparaturi si a formularului de comanda. Imaginile produselor afisate pe acest site sunt cu titlu de prezentare.

In cazul in care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula comenzile ce contin aceste produse și de a anunța clienții in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

2.Returnarea produselor

Daca, din diferite motive, nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 10 zile de la primirea coletului si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. In ambele situatii clientul va trebui sa suporte contravaloarea taxei de curierat, folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea.

Conform legislatiei in vigoare, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Asadar, Dumneavoastra aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele conditii:

- produsele sa fie returnate in termenul de 10 zile lucratoare de la primirea coletului

- produsele sunt returnate pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea

- produsele returnate trebuie sa fie functionale, in parametrii normali si sa fie insotite de certificatul de garantie in original, documentul fiscal de achizitie, in original.

- produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari mecanice si trebuie sa aiba ambalajul original;

- produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie sa fi suferit nici un fel de interventie in service.

- produsele care nu se afla in ambalajul original, sau fara accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.

- lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare al produselor.

- prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentului regulament si este de acord in totalitate.

- se accepta maxim returul a 3 (trei) produse in cursul unui an calendaristic, pentru fiecare client.

 

 3.Garantia comerciala

Garantia comerciala este potrivit certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs,si constituie intervalul de timp in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului. In situatia in care durata de nefunctionare provocata de deficiente, depaseste 10% din termenul de garantie, vanzatorul va inlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia, in functie de optiunea consumatorului.

 

4. Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, prin lege de garantia de conformitate, care ilustreaza intervalul de timp legal de 24 de luni, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se raporteaza la caracteristicile produsului oferit consumatorului prin publicitate aferent facuta de vanzator/producator. Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.

S.C. AGAN TRUST SRL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. Vanzatorul este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de cumparator a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

* In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatia se va executa intr-un timp de  maxim 20 zile lucratoare.

 

5. Obligatiile utilizatorilor

a) Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a S.C. AGAN TRUST SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C. AGAN TRUST SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului pest-x-repel.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C. AGAN TRUST SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al S.C. AGAN TRUST SRL.
Orice continut la care clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre S.C. AGAN TRUST SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea S.C. AGAN TRUST SRL cu referire acel continut.
Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

b) Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui S.C. AGAN TRUST SRL si/sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

 

6. Prezentarea ofertei

a) Imaginile produselor afisate pe site-ul pest-x-repel.ro sunt cu titlu de prezentare. Intre imaginea prezentata si produsul pe care-l primiti, in cazul in care faceti o comanda, pot aparea diferente.

b) Desi echipa pest-x-repel.ro depune toate eforturile pentru ca descrierile produselor sa fie fara erori, pot aparea totusi anumite greseli de redactare sau de alta natura. Astfel, ar putea exista diferente intre descrierea produselor din oferta de pe pest-x-repel.ro si specificatiile tehnice sau instructiunile de utilizare pe care le primiti o data cu produsul. Acest lucru nu inseamna ca vrem sa va inducem in eroare cu prezentarea ofertei. Tocmai de aceea, daca considerati ca ati fost prejudiciat de alegerea facuta, pe aceste considerente, va oferim posibilitatea sa returnati produsul in ambalajul original, nedeteriorat, insotit de factura, pe cheltuiala noastra, urmand ca noi sa va returnam banii in cel mai scurt timp posibil. Pentru a urma aceasta procedura, trebuie, in prealabil, sa ne contactati utilizand una dintre modalitatile puse la dispozitie in pagina de contact de pe site-ul pest-x-repel.ro.

 

7. Absolvirea de raspundere

S.C.AGAN TRUST SRL se absolva de orice raspundere exprimata direct, sau indirect, inclusiv, dar nu limitat, la orice garantie privind datele, procesarea datelor, acuratetea informatiilor.

S.C.AGAN TRUST SRL nu acorda nici o garantie ca serviciile oferite vor fi conforme cu dorintele dumneavoastra, neintrerupte, la timp, si fara erori sau ca erorile vor fi corectate la timp.

S.C.AGAN TRUST SRL nu poate fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale, rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a serviciilor sau continutului aflat pe site-ul www.pest-x-repel.ro, inclusiv, dar nelimitandu-se la daune, pentru pierderi din folosinta, pierderi de date sau alte intangibile, chiar daca S.C.AGAN TRUST SRL a fost instiintata de posibilitatea unor asemenea daune.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul S.C.AGAN TRUST SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Societatea S.C.AGAN TRUST SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C.AGAN TRUST SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului pest-x-repel.ro.

S.C.AGAN TRUST SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul pest-x-repel.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

  

8. Confidentialitate

S.C. AGAN TRUST SRL se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului pest-x-repel.ro. Efectuarea unei comenzi pe acest site presupune furnizarea unor informatii personale, cum ar fi nume, prenume, adresa de email etc. Prioritatea noastra principala este de a face orice efort posibil ca datele trimise de utilizatori si stocate de catre noi sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate. S.C. AGAN TRUST SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. S.C. AGAN TRUST SRL poate, din proprie initiativa sau la cererea Dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depasite sau atunci când nu mai doriti sa figurati în baza noastra de date.

 

9. Transport

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale clientului, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii pest-x-repel.ro. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale clientilor, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii S.C. AGAN TRUST SRL  prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

 

 10. Dispozitii finale

S.C. AGAN TRUST SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Clientului.
In limita prevederilor Termeni si Conditii, S.C. AGAN TRUST SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
S.C. AGAN TRUST SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa întrerupeti utilizarea acestui site.